Kinto

Het Belgische Kinto start in 1978 met de productie van brilmonturen en is inmiddels uitgegroeid tot een sterk Europees merk. Kinto ontwerpt haar brillen voor fijne gezichten en natuurlijke mensen met altijd de volgende vraag in het achterhoofd: Zou ik graag zelf deze bril dragen?
De brillen van Kinto kenmerken zich door een sterke personaliteit. Al jaren streeft Kinto namelijk de wens na om haar modellen op een natuurlijke wijze te laten aanpassen aan het gezicht van haar dragers. En niet andersom. Alle monturen moeten in harmonie zijn met het gezicht waar zij uiteindelijk op belanden. Door een team van ruim 70 personen alleen al aan de productie kant, lukt het dit Belgische merk ook om die filosofie te behouden.

De brillen zijn geschikt voor jonge, fijne gezichten, maar ook rijpe volwassen gezichten. De brillen verliezen zelfs niets aan hun doel al worden ze gedragen met de meest extreme glassterktes. Kinto biedt haar scala eco-friendly aan. Om dit te bereiken worden de monturen vervaardigd in een verwerking van twee soorten vezels: katoenzaad en hout. 100% afbreekbaar en 100% Kinto. De collectie van Kinto heeft daarnaast ook nog eens een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

Kinto brillen zijn brillen voor kinderen, tieners en volwassenen. Zeker de moeite waard om eens een keer op uw gezicht te passen.