bogaerts-optiek-wijchen-oss-hfd-zonnebrillen

Zonnebrillen collectie bij Bogaerts Optiek

Voordelige zonnebrillen op sterkte vindt u bij Bogaerts Optiek in Oss en Wijchen. Zodra de zon gaat schijnen is het van groot belang dat u uw ogen beschermt tegen de schadelijke UV-stralen. Naast een bril met beschermende glazen van kwaliteit wilt u natuurlijk ook een trendy zonnebril dragen. Wij helpen u graag verder met de juiste keuze op dit gebied!

Trendy zonnebril

Topmerken die zowel glazen van hoogwaardige kwaliteit bieden en daarnaast hippe monturen in de collectie hebben zijn bijvoorbeeld Serengeti, Ray-Ban en Persol. Deze brillen zitten comfortabel en omdat deze merken de modetrends op de voet volgen loopt u er altijd trendy bij. Ook voor de sportieve zonnebril kunt u bij ons terecht, zo hebben wij onder andere een ruime collectie Adidas brillen waar u uit kunt kiezen.

Zonnebrillen voor kinderen

Wij beschikken over een collectie aan kinderzonnebrillen. De brillenglazen bieden de benodigde UV-bescherming voor de ogen van uw kind waardoor hij of zij onbezorgd kan buitenspelen!

Bij Bogaerts Optiek kunnen wij (bijna) iedere zonnebril voorzien van glazen op sterkte. Bezoek onze winkel in Wijchen of Oss, onze opticien adviseert u hier graag over de juiste bril!

Naar de winkel


Lees meer over onze zonnebrillen


Top