bogaerts-optiek-wijchen-oss-hfd-contactlenzen

Contactlenzen komen in allerlei soorten

U kunt bij ons terecht voor alle soorten contactlenzen, zowel in harde en zachte lenzen en van standaard tot maatwerkproducten. Dus heeft u al veel conventionele lenzen geprobeerd maar wil het voor u niet werken, wellicht hebben wij nog een maatwerk oplossing voor u. Wij helpen u op weg en kijken persoonlijk naar uw situatie. Onze contactlensspecialisten zijn allemaal gediplomeerd en aangesloten bij de Algemene Nederlandse Vereniging voor Contactlensspecialisten (ANVC).

En dan, dan heeft u de ideale contactlens die past bij uw situatie en levensstijl, maar onze service blijft doorgaan. Wij staan graag voor u klaar als het draait om nieuwe oogcontroles, alles om uw ogen gezond te houden. Tot slot, voor vragen, op- en/of aanmerkingen kunt altijd bij ons terecht. Zo blijft u optimaal genieten van uw contactlenzen.

Fresh Vision lensplan

Om het u als contactlensklant zo gemakkelijk en voordelig mogelijk te maken, hebben wij voor u het lensplan ontwikkeld. Wanneer u hiervan gebruik gaat maken, hoeft u nooit meer zelf aan een controle of bestelling te denken en bent u voordeliger uit.

WAT IS ONS LENSPLAN?

Ons lensplan is een soort “abonnement”. Een compleet vervangingssysteem voor uw contactlenzen, ingesteld op uw individuele wensen. Een systeem op maat dus.

Binnen ons Lensplan ontvangt u op een vastgestelde tijd nieuwe zachte of harde contactlenzen. U betaalt via een automatische afschrijving het vastgestelde maandbedrag en krijgt ieder half jaar of jaar  een oproep voor een controle en de vervanging van uw lenzen.

De controles van uw ogen en contactlenzen worden bij ons uitsluitend uitgevoerd door gediplomeerde contactlensspecialisten of optometristen

VOORDELEN VAN ONS LENSPLAN:

  • Regelmatige controle van contactlenzen en ogen.
  • U betaalt maandelijks een relatief laag bedrag,
  • Bij elke controle krijgt u lenzen en vloeistof voor  de vastgestelde termijn.
  • Uw lenzen zijn geheel of gedeeltelijk verzekerd tegen breuk en verlies, afhankelijk van het soort lenzen.
  • U krijgt 10% korting op zonnebrillen.
  • Korting bij aanschaf van een (reserve)bril.
  • 10% korting op oogdruppels en additionele vloeistoffen.
  • U houdt optimaal draagcomfort en altijd het scherpste zicht
  • U hoeft nergens meer aan te denken!
  • Onbeperkt nazorg.

U draagt al lenzen vanaf 14.25 per maand. Dit is exclusief de aanmeetkosten. Die zijn vanaf 45.00 euro voor zachte lenzen en vanaf 75.00 voor harde vormstabiele lenzen Dus vraag de voorwaarden voor uw specifieke lenzen na in onze winkel, de contactlensspecialist kan u daarbij helpen. Lees meer over ons lensplan. 

Naar de winkelTop