bogaerts-optiek-wijchen-oss-h-brillen

Brillencollecties van topmerken bij Bogaerts Optiek

Een bril kiezen is een unieke ervaring. Wij helpen en adviseren u graag bij het maken van uw keuze. Onder het genot van een kopje koffie of thee presenteren wij u graag onze collectie van diverse merken. Op deze pagina ziet u alvast de laatste trends en collecties van alle merken die wij in de winkel hebben liggen. 

Trends en nieuwe collecties

U zoekt een nieuwe bril, misschien weet u zelfs al van welk merk deze moet zijn. Ieder merk heeft meerdere collecties en speelt ieder seizoen in op de laatste ontwikkelingen op het gebied van mode. Wij brengen u graag op de hoogte van de nieuwste collecties en de alsmaar veranderende trends. Op deze pagina worden artikelen getoond die u daarbij helpen en voor persoonlijk advies staan wij natuurlijk voor u klaar in de winkel!

Gepast advies  

Wij kijken met u naar kleur, design, pasvorm en prijsklasse. Naast een mooi design brengen deze merken ook kwaliteitsgarantie met zich mee. Voor de nieuwste brillen bent u bij ons aan het juiste adres. Om deze trendy brillen ieder seizoen weer in de winkel te hebben, bezoeken wij beurzen. Daardoor zijn wij dan ook zeer goed op de hoogte van de laatste brilmode.

Loop eens binnen om onze collectie te bekijken. 

Naar de winkel


Lees meer over onze collecties


Top