bogaerts-optiek-wijchen-oss-hfd-kinderbrillen

Kinderbrillen: grootste collectie bij Bogaerts Optiek!

Voor uw kind wilt u natuurlijk een bril van topkwaliteit, maar uw hij of zij wil méér dan dat, namelijk een bril die én comfortabel zit én er cool of trendy uitziet! Bij Bogaerts Optiek hebben wij gelukkig de grootste collectie kinderbrillen van de regio, met merken zoals Ray-Ban en Vingino. Zo zit er altijd wel iets tussen waar jullie beiden blij van worden!

Ruime keuze aan brillen voor uw kind

Of uw kind nou gaat voor een opvallende bril of een iets simpelere, met onze collectie is er voor iedere smaak een bijpassende montuur. Zo hebben wij onder andere de iconische brillen van Ray-Ban, de stoere brillen van Vingino, of de vrolijke Dutz kinderbrillen van Hollandse bodem. We zorgen dat de brillenglazen op de benodigde sterkte worden geslepen en bieden advies om samen te kunnen kiezen voor een bril die het beste bij uw zoon of dochter past. Met een goed afgemeten bril kan uw kind zorgeloos buitenspelen en studeren. 

Zonne- en sportbrillen op sterkte

De bescherming van de ogen van uw kind is zeer belangrijk, zeker op zo’n jonge leeftijd zijn de ogen zeer gevoelig voor beschadiging. Om het zicht van uw zoon of dochter tegen schadelijke UV-straling te beschermen tijdens buitenactiviteiten of sporten, is het van belang dat hij of zij een bril van kwaliteit draagt. Bij Bogaerts optiek kiest u uit een ruime collectie zonnebrillen en sportbrillen met of zonder sterkte.

Kinder bril Plan

Voor onze jongste klanten tot en met 12 jaar bieden wij een all–in brilplan. Een complete kinderbril met ontspiegelde brillenglazen voor een duidelijke scherpe prijs. Vraag naar de voorwaarden in de winkel. Natuurlijk kunnen we meteen de zorgverzekering voor u declareren indien u daar recht op heeft.

Benieuwd naar onze collectie kinderbrillen? Uw kind en u zijn van harte welkom bij Bogaerts Optiek in Oss of Wijchen! 

Naar de winkelTop